ANASAYFA

KURUMSAL

ÜRÜNLER

İNSAN KAYNAKLARI

İLETİŞİM

<< Geri Dön      



ASELSAN bünyesinde 2002 yılından beri Alarm Haberalma Merkezi olarak faaliyet gösteren ASİST Elektronik ve Güvenlik Sistemleri San. ve Tic. A.Ş. Türkiye'nin her noktasında,tüm sektörlerde 10.000 i aşkın abonesine uzman personeli ve bayileri ile hizmet vermektedir.

Yaşadığınız veya çalıştığınız mekanda can ve mal güvenliğiniz, ASELSAN' da yetişmiş uzman kişiler tarafından 7 gün 24 saat kontrol altında tutulup,bir tehlike anında yetkili mercilere (polis,jandarma,itfaiye,ambulans…) haber verilir.

 


Alarm Haberalma Merkezinin Faydaları
 
- Alarm sisteminiz 24 saat takip edilir.
- Alarm sisteminizin hangi saatlerde ve kim tarafından açılıp kapandığı takip edilir ve aylık raporlar halinde tarafınıza iletilir.
- 365 gün 24 saat çalışan Alarm Haberalma Merkezi,alarm esnasında alarm bilgisinin hangi zondan geldiğini tespit edip, yangın alarmı ise İTFAİYE' ye,hırsızlık alarmı ise en yakın güvenlik güçlerine (POLİS,JANDARMA) , gerekli hallerde Hastane ve Ambulans servislerine ve talep edilmesi durumunda da abone yetkililerine haber verilmesi
- Elektrik kesintisi,akü arızası,telefon hattı kesintisi,alarm kablosu kopukluğu gibi arıza durumunun tespit edilmesi teknik servise haber verilmesi sağlanır.
- Alarmınızla ilgili oluşabilecek teknik arıza halinde teknik servis ekibi 12 saat içinde firmanızla yetkilendirilerek arızanın çözülmesi sağlanır.
- Alarm Haberalma Merkezinde aboneye ait alarm bilgileri,telefon görüşmeleri ve abone ile ilgili tüm görüşmeler kayıt altında tutulmaktadır.

Alarm Haberalma Merkezi Anasayfası
 
Copyright © 2010 Miba Web Tasarım ATAMEDYA